Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2017. Április 02. 08:10, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Robbanás történt egy tiszalúci családi házban, egy ember meghalt

Robbanás történt egy tiszalúci családi házban, egy ember meghalt

Feltehetően egy gázpalack robbant fel egy száz négyzetméteres családi házban a Borsod megyei Tiszalúcon, az összedőlt házban egy ember életét vesztette, egy másikat a tűzoltók mentettek ki .

- közölte a katasztrófavédelem a honlapján szombaton késő este. A tájékoztatás szerint a robbanás következtében a ház összedőlt, a törmelék alatt rekedt egy ember, egy másik lakó pedig a romok miatt nem tudott kijutni a házból. Az épületben rekedt lakót a tűzoltók mentették ki, ő az első információk szerint nem sérült meg. A törmelék alá szorult másik emberen azonban a mentők már nem tudtak segíteni, ő elhunyt.

A mentésben a szerencsi hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi szolgálat is részt vett, illetve Miskolcról és Tiszaújvárosból is érkezett segítség - közölték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket