Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

A Jégember becenevű finn versenyző - aki a svájci Baarban él - kelletlen és szófukar nyilatkozatairól is híres, így a bulvárlap felkérésére csak egyszavas válaszokat adott a neki feltett 40 kérdésre. Ezek között olyanok voltak, mint "tészta vagy pizza", "szauna vagy jégfürdő", "bor vagy sör", "tetoválás vagy testékszer", "hegyek vagy strand" és "Senna vagy Schumacher".

Az Alfa Romeo pilótájának válaszaiból kiderült, hogy a pizzát, a szaunát, a sört, a tetoválást, a hegyeket és Michael Schumachert részesíti előnyben. Az "interjú vagy fogorvos" párosból az utóbbit választotta, míg az utolsó kérdés így hangzott: "Készen áll újabb kérdésekre?" A 21-szeres F1-futamgyőztes természetesen nemmel válaszolt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 09:19, péntek | Bulvár

Éjszakánként bejár egy medve a marosvásárhelyi állatkertbe - Videó

A medve nem játék, egy őzet el is ejtett.

2024. Július 05. 08:03, péntek | Bulvár

Melegben és a nagy sportesemények idején isszuk csak igazán a sört

Bár a nagy sportesemények átmenetileg pozitív hatást gyakorolnak a sörfogyasztás alakulására, idén is az időjárás fogja eldönteni, hogy a tavalyi 10 százalékos visszaesést követően idén korrigálhat-e a sörpiac

2024. Július 04. 08:02, csütörtök | Bulvár

Elstartolt a Balaton Sound

Két nagyszínpaddal, féltucat zenei helyszínnel várja a fesztiválozókat a Balaton Sound szerdától négy napon át Zamárdiban.

2024. Július 04. 07:37, csütörtök | Bulvár

Tragikus kimenetelű baleset történt az Árpád hídon - Videó