Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Március 01. 14:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Önálló életre kelt Jennifer Lopez mellbimbója

Önálló életre kelt Jennifer Lopez mellbimbója

Nem szűnik a vita akörül, hogy villantott-e Jennifer Lopez az Oscar-gálán. A sztár csak nevet a történeten, miközben mellbimbójának már saját Twitter-oldala is van.

Napokkal az Oscar-díjátadó ünnepséget követően sem szűnik a vita arról, hogy félrecsúszott-e Jennifer Lopez ruhája a gálán, láthatóvá téve a sztár mellbimbóját. Egyesek meg vannak győződve róla, hogy a híresség villantott, mások szerint azonban csupán a mélyen dekoltált estélyije vetett árnyékot, és JLo stylistja is nekik ad igazat.

"Magam adtam fel a ruhát Jenniferre, és én is öltöztettem át a gála után - mondta el Rob Zangardi. - Mi szóltunk neki a kolléganőmmel arról is, hogy mindenki az állítólagos villantásáról beszél, de ő csak nevetett az egészen. Azt mondta, olyan szűk volt a ruha, hogy semmije sem látszódhatott ki, amit takarni akart."

Bár a sztár maga is cáfol, sokan nem hajlandóak elfogadni, hogy nem volt semmi látnivaló, sőt néhányan még egy Twitter-oldalt is létrehoztak Jennifer Lopez mellbimbójának, ahol a testrész nevében üzengetnek. Hasonló weblapot kapott egyébként Angelina Jolie jobb lába is az Oscar-díjátadó után, amelyet egy combig felsliccelt ruhában villantott meg a színésznő, sőt Bradley Cooper bajusza is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.