Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Április 02. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Motorcsónak zuhant az M7-es autópályára

Motorcsónak zuhant az M7-es autópályára

Motorcsónak zuhant egy trélerről az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalára, miután a hajót vontató kisteherautó egy személyautóval karambolozott vasárnap a sztráda túloldalán

- közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. A baleset még vasárnap hajnalban, az autópálya 220-as kilométerénél történt, a Budapest felé vezető oldalon.

Cseresznyés Dániel, a zalai katasztrófavédelem szóvivője az MTI kérdésére elmondta: a külföldi rendszámú tehergépkocsihoz kapcsolt tréler az ütközés következtében az autópálya két irányát elválasztó szalagkorlátok közé szorult, a nem megfelelően rögzített motorcsónak pedig a szembejövők oldalára zuhant és egészen a leállósávig csúszott.

Hozzátette, hogy senki sem sérült meg, amikor a hajótest a túloldali úttestre zuhant, mivel éppen senki nem haladt ott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.

2024. Október 04. 07:45, péntek | Belföld

Szárazabbra fordul az idő október első hétvégéjén

2024. Október 04. 07:44, péntek | Belföld

Szijjártó Péter : Németország budapesti nagykövete súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe

Németország budapesti nagykövete tegnapi beszédében hazánk szuverenitását sértő módon, súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Október 04. 07:43, péntek | Belföld

Elindult a Digitális Állampolgárság Program

A kormány elindította a Digitális Állampolgárság Programot, amellyel - többek között - már mobiltelefonon is lehetséges személyazonosságot igazolni