Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2013. Május 10. 15:41, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Mégis egymásba habarodott Tóth Gabi és Markó Robi

Mégis egymásba habarodott Tóth Gabi és Markó Robi

Többen is megjósolták előre, hogy ebből kapcsolat lesz.

Bizony igaznak bizonyultak a pletykák, már nem titkolózik tovább Tóth Gabi és Markó Robi sem. Az énekesnő és a táncos ugyanis egymása habarodtak. Sokáig tagadták, hogy bármi is lenne köztük, most azonban úgy érezték, a nyilvánosságot is beavatják bimbózó szerelmük részleteibe.

A Szombat esti láz zsűrije és a nézők már a műsor alatt gyanították, hogy szerelmesek egymásba Gabiék. Az énekesnő azonban ma is azt állítja, hogy a show alatt csak táncpartnerek voltak. Az viszont már akkor kiderült, hogy egy hullámhosszon vannak.

– Valóban elkezdődött közöttünk valami. Még nagyon az elején vagyunk ennek a kapcsolatnak – nyilatkozta a Hot! magazinnak az énekesnő, akinek legutóbbi kapcsolata februárban, nem sokkal a Szombat esti láz indulása előtt ért véget.

– Egyelőre nem tudjuk, mi lesz: egyikőnk sem lát a jövőbe. Engem most sokkal jobban ide köt a munkám Budapesthez, mint korábban bármikor, Robi viszont Olaszországban dolgozik. Nem tudnánk feladni a munkánkat.

Semmi sincs eldöntve, így most megelégszünk azzal, hogy remekül elvagyunk egymás társaságában. Sok mindenben hasonlítunk egymásra: Robi például ugyanolyan maximalista, mint én, és a humorunk is hasonló. De ha akarnék, sem tudnék ennél többet mondani, hiszen még nagyon az elején vagyunk – árulta el Tóth Gabi.

Címkék: Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.