Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2011. Június 30. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Feltámasztották Dianát

Feltámasztották Dianát

Az egyik amerikai heti magazin azzal ünnepli Diana hercegnő ötvenedik születésnapját, hogy elképzelték milyen lenne ma, ha élne. Teszik mindezt többek közt egy sok vitát kiváltó fotóval.

 

Pénteken ünnepelné félszázadik születésnapját a Szívek Hercegnője, így valószínűleg az egész világon minden róla fog szólni. A legrendhagyóbb módon azonban mindenképp a Newsweek emel emléket a tragikus körülmények közt elhunyt Dianának. A magazin címlapján egy fotó látható a walesi hercegnőről, amin kissé megöregedve mosolyog menyével, Katalinnal. A digitális manipulált kép máris óriási visszhangot váltott ki, mert sokak szerint ez kegyeletsértő, és gúnyt űz Lady D halálából. A furcsa megemlékezéshez készült cikk azonban még érdekesebb. Tina Brown újságírónő ugyanis gyakorlatilag feltámasztotta Vilmos és Harry anyját, elképzelve, hogyan élne manapság. Brown szerin Gwyneth Paltrowhoz hasonlóan edzésmániás lenne, nem vetné meg a Botoxot, még kétszer elvált volna, és a New York-i sztárvilág krémjébe tartozna. A Facebook barátai között pedig ott lenne Michelle Obama, Bono a U2-ból, a Beckhamek és JK Rowling. Illetve utódja, Camilla, akivel rendezték volna a nézeteltérésüket, és közös képeikre Károly csak úgy dobálná a Like-okat. 

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata