Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2021. Január 28. 16:50, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Bálákat és raklapokat gyújtott fel - VIDEÓVAL

Bálákat és raklapokat gyújtott fel - VIDEÓVAL

A monori rendőrök eljárást indítottak az ellen a 41 éves férfi ellen, aki egy gombai tanyán körbálákat és raklapokat gyújtott fel a gyanú szerint.

Egy Gomba külterületén lévő, épülőben lévő tanyán keletkezett tűzről érkezett bejelentés 2021. január 22-én este. A tűzoltók a lángokat megfékezték, a tűzvizsgáló a helyszíni szemle közben flakont, égésgyorsítót és papírt talált, amely szándékosságra utalt. A bekerített telken 300 bála réti széna és 700 raklap vált a lángok martalékává. A monori rendőrök megindultak és másnap este előállítottak egy 41 éves helyi férfit – közölte a rendőrség.

A több millió forintos kárt okozó rongálást az elfogott férfi tagadta, vallomást és a gyanúsítás ellen panaszt nem tett.

A Monori Rendőrkapitányság rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást.

Címkék: gomba, gyújtogató, Monor, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket