Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2022. Június 15. 08:00, szerda | Bulvár
Forrás: mti/fotó: instagram.com/ladygaga

A Joker-film folytatásában játszhat Lady Gaga

A Joker-film folytatásában játszhat Lady Gaga

A Joker című film folytatásában, Joaquin Phoenix oldalán szerepelhet az Oscar-díjas Lady Gaga - értesült a Deadline.com.

Az énekesnő-színésznővel, aki legutóbb A Gucci-ház című filmben tűnt fel, a Warner Bros. tárgyal a Joker: Folie a Deux című produkció egyik főszerepéről. Az előzményben Jokert alakító Phoenix még nem írta alá a folytatás szerződését, de a lap szerint közel állnak hozzá.

Az új film sajtóhírek szerint egy musical lesz, cselekményének részleteiről egyelőre azonban semmi sem szivárgott ki. Annyit azonban már lehet tudni, hogy Todd Phillips marad a rendező, a forgatókönyvet pedig Scott Silverrel együtt írja.

A Deadline úgy értesült, hogy Harley Quinn szerepéről tárgyalnak Lady Gagával. Quinn a képregénysorozatban az Arkham elmegyógyintézet pszichiátere, aki beleszeretett páciensébe, Jokerbe.

Todd Phillips 2019-es Jokere Arthur Fleck mentálisan sérült standupos, aki lefelé sodró spirálba kerül, mely a legendás gonosztevő megszületéséhez vezet. A film több mint egymilliárd dollárt (381,6 milliárd forint) hozott világszerte, Phoenix az alakításért megkapta első Oscarját, a kisérőzenét szerző Hildur Gudnadóttir szintén hazavihetett egy aranyszobrot.

Címkék: film, joker, lady gaga

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.